AKSARAY'da seyir halindeki hafif ticari aracın üzerine, rüzgarın etkisiyle yerinden kopan çatı düştü. Sürücü Uğur Şimşek (27) ile annesi yara almadan kurtulurken, araçta hasar oluştu.
Olay, saat 12.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi 4835 Sokak'ta meydana geldi. Uğur Şimşek yönetimindeki 68 BJ 533 plakalı hafif ticari aracın üzerine, saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan rüzgarın etkisiyle yerinden çıkan müstakil bir evin sac çatısı uçarak, düştü. Sürücü Şimşek ile annesi yara almadan kurtulurken, aracın üzerine düşen çatıyı polis ekipleri ve çevredekiler kaldırdı. Yaşadığı olayı anlatan Uğur Şimşek, "Seyir halindeyken çatı, aracımın üzerine uçarak düştü. Şiddetli bir rüzgar vardı. Çatı sahibi de zararımı karşılayacağını söyledi" dedi.
Şehirde etkisini sürdüren rüzgar nedeniyle bazı elektrik direkleri, reklam panoları zarar gördü. 2 farklı araçta da üzerlerine düşen parçalar nedeniyle hasar oluştu.
DHA
Aksaray'da fırtına; seyir halindeki otomobilin üzerine çatı düştü
Fotoğraflar
1 görselHaber Kaynağı Bilgisi
Bu haber, NetHaber Arşiv tarafından yayımlanan içerik ve/veya kamuya açık bilgiler esas alınarak hazırlanmıştır.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.